Wednesday, February 15, 2012

Cosmo Bag - Order K. Dayah

Order Cosmo Bag Amy Butler ini dari best fren Nurul, jauh nun dari Kamunting. Kak Dayah cakap Cosmo Bag ni akan dijadikan hadiah besday kawannya. Alhamdulillah Kak Dayah suka sangat dengan bag nie, hehe siap order lagi satu tau.. sayaaanng Kak Dayah!!


Sweet pink Amy Butler with Red combo
Fabric from Michael Miller collection "Nearby  Floral In Candy"
Matching with Red hot cotton and bright pink polkadot for inner ^ ^

Eh bila pula nurul ada fabby comel nie ye? x pernah pula upload kat blog Sewlove ni pun? Actually kain nie my fren choose sendiri, dia nak yg flower pink2 gitue.. so nurul suggest choose je dari mana2 online fabric seller coz nurul xde kain pink2 nih, mana berkenan nurul belikan ^ ^ so, fabby dari kak Zura nie yg jadi pilihannya (link di SINI), so next time, you all semua pun boleh buat macam ini juga, just email me at lovelytotty@gmail.com for inquiry. 

Ingat lagi curvy clutch from last post di SINI, curvy clutch nie dah selamat sampai ke tuannya iaitu bonda Kak Dayah. Memang nurul ada niat nak bagi prezzy to her mom, terima kasih ye makcik coz sporting sangat masa nurul dtg bercuti2 di Taiping hari tue..lain kali nurul and family datang lagi ye, kita pergi Lost World of Tambun pulak tau hehehe


Nie gambar vacation kitorg hari tue, enjoy sangat pergi Bukit Merah ^ ^ byk games2 air yg best tau, rugi x pergi..mulanya nak pergi mandi air terjun tapi kes kencing tikus pula so terpaksalah cancel huhu



Nurul datang bertiga je dgn adik nurul, masa tangkap picture nie dah x sabar dah nak pergi mandi.. 

Next time jemput lah dtg ke Tanjung Malim pula ye ^ ^



2 comments:

  1. thanks kak ^ ^ dua menjak nie terajin pula jahit cosmo bag nih hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...